Goji BIO 200g, Zdravý den

Kód: 12191
165 Kč 143,48 Kč bez DPH 82,50 Kč / 100 g
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Goji nejvyšší kvality - pěstované v čínské oblasti Ningxia. Plody z této oblasti jsou známé pro svou vysokou kvalitu a dobrou chuť.

Kustovnice čínská patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny. Příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin; zprůchodňuje a uvolňuje energetické blokády v jaterních a ledvinových meridiánech.

Výrazně posiluje obranyschopnost a imunitu organismu. Zlepšuje krvetvorbu a  má vliv na snižování krevního tlaku. Zvlhčuje plíce, čímž působí proti astmatu a některým druhům alergií. Je vhodná při nadměrném užívání alkoholu. Podporuje sexuální funkce. Může omezit rozšiřování lupénky a dalších kožních onemocnění. Posiluje zrak, uklidňuje podrážděné oči a zlepšuje ostrost vidění.

Kustovnice čínská, známá také jako goji, se používá v celé Číně staletí jako omlazující ovoce. Vzhledem se nápadně podobá šípku, sušená pak vypadá jako větší červené borůvky.Chuť plodů je však sladší než šípek a bez kyselého dozvuku. V tradiční čínské medicíně i mezi obyčejnými Čínany je považován za naprosto nepostradatelný potravinový doplněk. Je znám svou mnohostrannou prospěšností na lidský organizmus, a to jak v mladém, tak i pokročilém věku, přičemž nejsou známy žádné negativní vedlejší účinky.

Kustovnice čínská obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek, například velké množství betakarotenu, vitamín C, B1 a B2, aktivní polysacharidy, důležité aminokyseliny včetně esenciálních aminokyselin a mnoho důležitých stopových prvků (např. zinek, selen, železo, vápník atd.).

Doporučené dávkování: cca 20g denně ( 1-2 hrsti). Na čaj použijte 5g na šálek čaje, louhujte 15 minut.

Složení: 100% sušené plody Kustovnice čínské (Lycium barbarum). Nesířené a bez přidaných konzervačních látek.

Země původu: Čína - provincie Ningxia

Skladování: Skladujte v chladu a suchu

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SUŠENÉ PLODY, SMĚSI
Hmotnost: 0.23 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: