Garam Masala BIO 55g, Sonnentor
Kód: SON409Související produkty
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Hrubě mleté chilli vločky střední ostrosti
Výrazné koření indické kuchyně používaná ve slaných ale i sladkých pokrmech
Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...
Kmín běžný v indické, asijské, mexické, ale také arabské kuchyni
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Toto aromatické koření je prý afrodiziakum a bývalo ve starověku součástí nápojů lásky. Količky koriandru dokáží skvěle osvěžit dech!
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.08 kg |
| EAN: | 9004145006416 |
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián...
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Výrazné koření indické kuchyně používaná ve slaných ale i sladkých pokrmech
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Skvěle se hodí k tučnému masu, zvěřině, kysanému zelí a do marinád s červeným vínem. Můžete ho použít také do sladkých jídel a ovocného želé. Na jeho povrchu se někdy vysráží...
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
