Selen Lalmin® 90 kapslí, GreenFood
Kód: GRF015Související produkty
Detailní popis produktu
Selen Lalmin® (kanadská surovina certifikovaná Kosher a Halal) patří mezi nejpřirozenější a nejefektivnější způsoby příjmu selenu. Jedná se o přírodní komplex kvasinek v sušené podobě s organicky vázaným selenem.
Jak vzniká? Přírodní materiál kvasinka je krmen selenem. Tím dochází k obohacování kvasinky o selen a pro lidské tělo tak vzniká skvěle využitelná forma tohoto minerálu. Selen Lalmin® tak vzniká přirozeným fermentačním procesem kvasinky, která je během procesu pasterizována, sušena, rozemleta. Při reakci s kvasinkami vznikají efektivní podmínky pro maximální zachování potřebných účinných látek. Selen Lalmin® je vhodný i pro vegany.
Selen Lalmin® vyhledávají lidé orientovaní na:
- Normální spermatogenezi
- Udržení normálního stavu vlasů
- Normální funkci imunitního systému
- Normální činnosti štítné žlázy
- Ochraně buněk před oxidativním stresem
- Udržení normálního stavu nehtů
Složení: Plnidla – rýžová mouka, mikrostalická celulóza, rostlinná kapsle z hypromelozy, Lalmin® Se2000 (inaktivní kvasnice s obsahem selenu), protispékavé látky – stearát hořečnatý, oxid křemičitý.
Doporučené denní dávkování: Užijte 1 kapsli denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Obsah látek v denní dávce (1 kapsle):
- Lalmin ® Se2000 50mg RHP**
- z toho Selen 100mcg - 181% RHP*
*RHP - Referenční hodnota příjmu
*RHP - Referenční hodnota příjmu není stanovena
Hmotnost balení bez dózy: 65,07g
Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Výroba je certifikována podle ISO 22000:2018
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOPLŇKY STRAVY, VITAMÍNY |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.