Šampon jemný s mandlovým mlékem a rýžovými proteiny BIO 250ml, SO’BiO

Kód: SBO035
Značka: So´bio etic
156 Kč 128,93 Kč bez DPH 62,40 Kč / 100 ml
Skladem
Můžeme doručit do:
23.4.2024

Super výživný šampon pro sametově hebké vlasy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemný šampon s mandlovým mlékem a rýžovým proteinem vlasy šetrně myje a zároveň o ně už v průběhu mytí pečuje, zabraňuje jejich zbytečnému vysušování a zanechává je sametově hebké. Obsažené mandlové mléko a rýžový protein udržují ve vlasech vlhkost a podporují jejich pevnost a lesk. Šampon je navíc obohacen o hydratační prášek z aloe vera, jež má zároveň zklidňující účinky na vlasovou pokožku. Dále obsažený ricinový olej má super výživné a regenerační schopnosti. Šampon používejte ideálně v kombinaci se SO´BiO kondicionérem ze stejné řady.

98% složek je přírodního původu. Neobsahuje žádné parabeny, silikony, sulfáty. Parfemace je přírodního původu. Certifikáty přírodnosti ECOCERT a COSMEBIO. Tuba vyrobena z rostlinného PE. 

Složení: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate, Ricinus Communis (Castor Seed) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Benzyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Xanthan Gum, Dicaprylyl Ether, Bentonite, Sodium Stearoyl Glutamate, Lauryl Alcohol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Castor Oil, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond Kernel) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Linalool, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caesalpina Spinosa Gum, Oryza Sativa (Seed) Protein, Phytic Acid, Oryza Sativa (Rice Hull Powder) Extract, Gluconolactone, Potassium Sorbate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract*, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Calcium Gluconate
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství) 

Tuba vyrobena z rostlinného PE. 

Doplňkové parametry

Kategorie: EKO KOSMETIKA
Hmotnost: 0.45 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: