Ředkvička na klíčení BIO 120g, Sonnentor
Kód: SON503Související produkty
Semínka vojtěšky (alfalfy) k nakličování
Detailní popis produktu
Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-8 dní
Proplachování vodou: 2-3x denně
Ideální teplota:18-20°C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení: Ředkvička* - semena (Raphanus sativus var. sativus).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce EU.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | SEMENA, KLÍČENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.