Smetana mandlová BIO 200ml, Ecomil

Kód: 39003
40 Kč 34,78 Kč bez DPH 20 Kč / 100 ml
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandlová alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou chuť mandlí a hustou konzistenci.

Využití:

  • polévky - přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější zároveň
  • omáčky - mandlová alternativa smetany může být i základem smetanových omáček
  • dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetanu tu mandlovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím
  • zapékání - smetana mandlová funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná
  • nápoje - káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit touto smetanou
  • dresinky - pokud je váš dresink příliš hustý, lze ho naředit alternativou smetany

Společnost EcoMil vznikla v roce 1991. Jejím cílem bylo inovovat recept na tradiční nápoj ve Španělsku, mandlové mléko. Jedná se o přední značku v Evropě v oblasti výroby mandlových rostlinných nápojů. Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou.

V roce 2014 byl EcoMil registrován na VeganSociety.com a získal označení Vegan, což dokládá malá slunečnice na obalu. Všechny jejich výrobky jsou vyrobeny ze surovin ekologického zemědělství, bez chemických hnojiv, pesticidů nebo GMO. Navíc jsou všechny obaly recyklovatelné a získávaé z udržovaných a opečovávaných lesů.

Složení

Voda, MANDLE* (7 %), slunečnicový olej, agávový sirup*, stabilizátor (xantan, arabská guma), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Skořápkové plody

Skladování

Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: ROSTLINNÉ NÁPOJE, SMETANY
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: