Mix Čtyřlístek 400g, Mixit

Kód: MXT007
Značka: Mixit
178 Kč 158,93 Kč bez DPH 44,50 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Müsli s lyofilizovaným ovocem a kakaovými polštářky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čtyřka kreslených kamarádů objevuje Mixit! A rovnou se pouští do mixování. Na názvu tubusu se parta shodla jednohlasně - bude to Mix Čtyřlístek! :-) Co ale namixovat? Myšpulín chytře navrhl, že by měli myslet na přísun vitamínů a hodil do tubusu mrazem sušenou jahodu a malinu. Pinďa s Fifinkou souhlasili a vybrali křupavý banán a borůvku. Bobík si vyhrnul rukáv a nabral pořádnou porci kakaových polštářků a křupavých kukuřičných lupínků, to prý aby nechyběla síla na další výpravě. Po krátké poradě bylo rozhodnuto. "Hurá, máme vlastní mix," zaradovali se všichni. P.S.: Mix se snadno křupe jen tak z ruky a když přilijete mléko, borůvky ho obarví do fialova.

Složení: Kukuřičné lupínky 50% (kukuřičná mouka 87%, ječmenný sladový extrakt, jedlá sůl), kakaové polštářky 36% (extrudát (kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, laktóza, jedlá sůl), náplň s čokoládovou příchutí 30% (cukr, rostlinné tuky (olej z máslovníku), sušená syrovátka, kakaová hmota 5%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 4,6%, bramborový škrob, sušené odstředěné mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma)), lyofilizovaný banán 6%, lyofilizované jahody 4%, lyofilizované maliny 2%, lyofilizované borůvky 2%.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu, sóji a arašídů.

Výživové údaje pevného podílu na 100g: 
Energetická hodnota 1604kJ (383kcal)
Tuky 5,9g ; z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g
Sacharidy 74,0g ; z toho cukry 22,0g
Vláknina 5,4g
Bílkoviny 5,6g
Sůl 1,22g

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření do měsíce spotřebujte. 

Výrobce: Mixit s.r.o., U Dubu 53, 147 00 Praha 4 - Braník, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: VLOČKY, KAŠE, MÜSLI
Hmotnost: 0.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: