Krém arašídový s bílou čokoládou Zero butter 400g, GreenFood

Kód: GRF113
Značka: GreenFood
168 Kč 150 Kč bez DPH 42 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.7.2024

Kombinace nejkvalitnějších argentinských arašídů a bílé belgické čokolády

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jemný krém z arašídů nejvyšší kvality z Argentiny s bílou belgickou čokoládou. Zero Butter neobsahuje sůl, ani palmový olej. Obsahuje množství vitamínů a proteinů. Kromě proteinů obsahuje i zdravé tuky - mononenasycené a polynenasycené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Díky vynikající oříškové chuti je Zero Butter zdravou alternativou k běžným pochoutkám plných cukru a palmového oleje. Zero butter je vynikající kombinovat s palačinkami nebo kaší.

Zero Butter v bodech:
- Bez lepku, barviv a konzervantů
- Vysoký obsah vlákniny
- Bez palmového oleje či jiných příměsí
- Obsahuje belgickou čokoládu nejvyšší kvality
- Obsahuje arašídy nejvyšší jakosti původem z Argentiny

Složení:  arašídy 75%, čokoláda bílá 25% (cukr, kakaové máslo 30%, sušené mléko plnotučné, sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt)
Obsahuje arašídy a výrobky z nich, možná křížová kontaminace: suché skořápkové plody a výrobky z nich (mandle, lískové a vlašské ořechy, …)

Výživové údaje na 100g: 
Energetická hodnota 2479kJ (592kcal)
Tuky 46,1g ; z toho nasycené mastné kyseliny 9,8g
Sacharidy 26,1g ; z toho cukry 15,2g
Vláknina 7,2g
Bílkoviny 20,4g
Sůl 0,1g

Země původu: Argentina (arašídy)

Skladování: Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Teplota 0 - 30 °C (Za specifických podmínek se může při nižší teplotě než 15 °C srazit kakaové máslo obsažené v čokoládě (výkvět) - objeví se malé bílé “tečky”. Tento jev nemá vliv na chuť ani trvanlivost produktu a po zahřátí zmizí.) Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.

Distributor: GreenFood Nutrition s.r.o., Na Zahradách 2A, 690 02 Břeclav, Česká republika

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SLADKÉ A OVOCNÉ POMAZÁNKY
Hmotnost: 0.75 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: