Bylinky do polévky, Grešík
Kód: GRS005 GRS040 Zvolte variantuSouvisející produkty
Bezlepková luštěninová pochoutka, stačí přidat do hotových jídel, polévek či salátů, nebo podávat samostatně jako pochoutku. Není nutné dále tepelně upravovat.
Grattoni italské těstoviny vyrobené ze semoliny z tvrdé pšenice výborně chutnají jako zavářka do polévky nebo drobná příloha pro děti. Pocházejí z italského regionu Apúlie....
Bezlepková luštěninová pochoutka, stačí přidat do hotových jídel, polévek či salátů, nebo podávat samostatně jako pochoutku. Není nutné dále tepelně upravovat.
Babiččiny těstoviny jsou vyrobené z nejlepší semoliny (krupice z tvrdé pšenice) a 7 čerstvých vajec na kilogram tvrdé pšenice.
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Ovocný nápojový koncentrát s výluhem z bylin, bez přidaného cukru. Ať vás žízeň zastihne při horské túře, nebo radostném prozpěvování, něžné spojení bylinek...
Detailní popis produktu
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Řada Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Složení: Karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list.
Výrobek obsahuje celer.
Skladování: Skladovat v suchu a teplotě do 25°C
Výrobce a distributor: Valdemar Grešík - Natura s.r.o., Saská 134/60, 405 02 Děčín - Bělá
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý...
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Oblíbené indické koření k přípravě masa, brambor, rýže, čočky a zeleniny
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Někdo to rád uzené! Nechte se svést podmanivou vůní papriky zauzené kouřem z dubového dřeva. Připravte si pastu z oleje a uzené papriky, potřete ní maso, nechte hodinku...
Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.