Bezlepková samokypřící směs na pečení Biscuits & cookies 750g, Adveni

Kód: ADV011
77 Kč 70 Kč bez DPH 10,27 Kč / 100 g
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

SYPKÁ SAMOKYPŘICÍ SMĚS PRO PŘÍPRAVU JEMNÉHO PEČIVA, SUŠENEK, PERNÍKU, LINECKÉHO TĚSTA – BEZ LEPKU

Žlutá směs BISCUITS & COOKIES je univerzální bezlepková samokypřící směs na pečení. Je nejmladší z tria univerzálních směsí od Adveni a vznikla na míru Vašim přáním. Hodí se pro přípravu jemného (čajového) pečiva, jako je linecké cukroví, máslové sušenky a cookies. Připravíte s ní i výborný dortový či roládový piškot. Skvělá je i jako základ pro palačinky.

Směs neobsahuje deproteinovaný pšeničný škrob, sóju ani lupinu! Neobsahuje přidaný cukr a sůl.

Pro přípravu kynutých těst sáhněte po naší modré směsi SIMPLY ADVENI. Upekli byste raději bábovku, perník či bublaninu? Podívejte se na naši fialovou směs BAKE-A-CAKE.

Balení obsahuje

750 g sypké směsi pro přípravu těsta

RECEPT na BEZLEPKOVÉ LINECKÉ CUKROVÍ:

Ingredience

Bezlepkovou samokypřící směs BISCUITS & COOKIES smícháme s moučkovým cukrem a prosejeme na vál. Přidáme strouhanou citronovou kůru a zlehka promícháme.

Poté do sypké směsi zapracujeme máslo, vejce a citronovou šťávu. Hněteme, dokud se všechny přísady nespojí v hladké těsto (pro usnadnění práce můžeme použít též kuchyňský robot).

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a uložíme do chladničky. Necháme odpočinout alespoň 2 hodiny, nejlépe však do druhého dne. Poté těsto vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrajujeme kolečka – polovinu s otvorem a polovinu bez otvoru. Kolečka rovnáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C po dobu cca 10 minut.

Vychladlá kolečka slepujeme marmeládou a obalujeme v moučkovém cukru (nebo pokud chcete v sušeném rýžovém mléce, je to určitě zdravější a také velice dobrá varianta bílého cukru).

zdroj:receptyadveni.cz

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MOUKY, CHLEBOVÉ SMĚSI
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: