*Sójová omáčka světlá 150ml, Pearl River Bridge (MDT 25.5.2024)

Kód: XPER003
Výprodej
34 Kč –23 %
PER003 sojova omacka svetla
34 Kč –23 % 26 Kč 23,21 Kč bez DPH 17,33 Kč / 100 ml
Skladem
Můžeme doručit do:
26.7.2024

Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka, bez přidaných dochucovadel, je jednou z nejpoužívanějších a nejoblíbenějších sójových omáček, které můžete použít k ochucení a vylepšování vašich pokrmů. Má méně intenzivní chuť a lehčí konzistenci než její tmavá verze. Díky fermentaci jsou v omáčce obsaženy, pro naše zdraví prospěšné, vitamíny – např. B12. Tajemství její chuti tkví v kombinaci čtyř ingrediencí: sóji, pšenice, vody a soli. Jejich fermentací vzniká medová výrazně vonící tekutina lahodné a lehké chuti. Světlá sójová omáčka dozrává kratší dobu a je filtrována již po šesti měsících. Nejčastěji je doporučována jako přísada do hotových jídel. Můžete ji ale přidat do jídla i v průběhu vaření, protože nedominuje nad chutěmi ostatních přísad. Neobejdete se bez ní při podávání suši. Je skvělá na marinádu, do dušených pokrmů, na smaženou zeleninu, kuře, na jarní závitky, do nudlových pokrmů a dodává vynikající chuť také polévkám a omáčkám.

Složení: Pitná voda, sojové boby 29%, jedlá sůl, pšeničná mouka, konzervant: E202.

Výživové údaje na 100ml: 
Energetická hodnota 209kJ (50kcal)
Tuky 0,0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,0g
Sacharidy 5,8g ; z toho cukry 4,4g
Bílkoviny 5,8g
Sůl 18,0g


Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce do +6°C a spotřebujte do 1 měsíce. Před použitím dobře protřepejte.

Země původu: Čína

Výrobce: GUANGDONG PRB BIO-TECH CO., LTD., Shakou Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan, Guandongdong, Čína
Dovozce: F.W.Tandoori, s.r.o., Vonoklasy 155, 252 28 Černošice, Česká Republika

Doplňkové parametry

Kategorie: ZLEVNĚNÉ (Blížící se/uplynulé minimální datum trvanlivosti - MDT)
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: