Olej jojobový BIO 100ml, Biopurus

Kód: BIP020
295 Kč 243,80 Kč bez DPH 295 Kč / 100 ml
Skladem
Můžeme doručit do:
25.5.2022

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití: plody obsahují až 50% kapalného vosku (to není tak, jako u jiných rostlinných olejů). Tento vysoce kvalitní rostlinný vosk se používá pro kosmetické a průmyslové účely. Obsahuje také vitamin A a vitamin E. Vzhledem ke svému výhodnému složení mastných kyselin na kůži je vhodný pro všechny typy pleti. Chrání pokožku před vysušením bez vzniku mastného filmu na pokožce - dobře se vstřebává, je mírně protizánětlivý a uklidňující, aroma je velmi nízké.

Používá se jako masážní olej na strie . Je také velmi vhodný pro péči o vlasy při suchých koncích. Jojoba má přírodní sluneční UV ochranný faktor tři až čtyři, podporuje déletrvající opálení, používá se jako základní olej pro éterické oleje a oleje na opalování, používá se na výrobu domácích krémů.

 

Skladování : Skladujte na tmavém místě při pokojové teplotě do 22 ° C. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců

Doplňkové parametry

Kategorie: OLEJE SPECIÁLNÍ
Hmotnost: 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení