Fazole mix sterilované BIO 400/240g, Bio Idea

Kód: BID003
Značka: Bio Idea
38 Kč 33,04 Kč bez DPH 15,83 Kč / 100 g
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs fazolí a cizrny v biokvalitě s troškou mořské soli. Praktické balení například na cesty, ale také pokud potřebujete připravit zdravý rychlý a plnohodnotný pokrm. Usnadní vám přípravu jídla, fazole je vhodná k přímé spotřebě bez úpravy. Můžete z ní připravit kaši, zahustit s ní polévku nebo ji přidat k zeleninovému jídlu místo masa.

Využití:

  • polévky - luštěniny dobře ladí se zeleninou, houbami, bramborami, obilovinami
  • placky - rozmixujte vařenou luštěninu, přidejte koření, bylinky, vajíčko a mouku, tvořte placky a smažte dozlatova z obou stran
  • zapečená - fazoli můžete zapékat podobně jako mleté maso, např. lasagne nebo musaka
  • v omáčce - fazole může skvěle nahradit maso v omáčce
  • kaše - rozmixovaná luštěnina slouží dobře jako příloha
  • salát - vychlazenou fazoli lze zamíchat do salátu a obohatit tak jeho chuť
  • pomazánka - luštěniny mixujte s dušenou nebo pečenou zeleninou, s uvařenou rýží, s vločkami, s houbami, s uvařenými obilovinami, s pomazánkami z ořechů a semínek, s trochou kvalitního panenského oleje

Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Voda, fazole červená ledvina* (15%), cizrna* (15%), fazole bílá malá* (15%), fazole máslová* (15%), mořská sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C.

Zemědělská produkce: EU / Mimo EU

Doplňkové parametry

Kategorie: LUŠTĚNINY
Hmotnost: 0.65 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: