Úvod »OCHUCOVADLA, KOŘENÍ» Miso shiro - bílá rýže, 400g


        

Miso shiro - bílá rýže, 400g

skladem

 

Číslo produktu: 21007
Výrobce: Muso (Japonsko)
cena bez DPH : 102,6 Kč
cena s DPH (15 %):
118,0 Kč

do košíku:
  ks  

Tento druh misa je vhodný speciálně pro děti, např. do polévek.

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso Shiro. Na rozdíl od misa, jako ho známe, k výrobě tohoto Misa Shiro se používá o polovinu méně soli a více Koji, který pomáhá škrobu zcukernatět. Čas pro fermentaci je také mnohem kratší a přispívá k nasládlé chuti – kolem 2 týdnu. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.

Miso se nemusí vyrábět pouze ze sójových bobů, ale i z rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle fermentace a délky zrání a může být světlé, tmavé, hladké nebo hrubé.Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje, vitaminy, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.

Složení: Rýže (34%), voda, sójové boby, mořská sůl (6,0%), sladký bramborový sirup (bramborový škrob, ječný slad), alkohol (2,0%), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YjAxNWN