DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD Private (do 30kg)
99Kč - objednávka do 1500Kč 
69Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 30Kč případné doběrečné
DPD PickUp (do 19kg)
79Kč - objednávka do 1500Kč 
49Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 30Kč případné doběrečné
ČP Balík do ruky  a Balík na Poštu (do 29kg)
79Kč - objednávka do 1500Kč 
49Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 35Kč případné doběrečné
ČP Balíkovna (do 19kg)
49Kč - objednávka do 1500Kč 
29Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 35Kč případné doběrečné
Zásilkovna.cz (do 4kg)
49Kč - objednávka v ČR
89Kč - objednávka na Slovensko 
+ 15Kč případné doběrečné
Rozvoz Brno
49Kč - objednávka do 2.500Kč
ZDARMA nad 2.500Kč
Rozvoz Hostěnice a okolí
29Kč - objednávka do 1000Kč
ZDARMA nad 1.000Kč
Osobní odběr Jana Babáka 11, Brno
ZDARMA při objednávce nad 600Kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 317,0 Kč
skladem

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»

Na tento letní dort budeme potřebovat dortovou formu o průměru 25cm.

Připravte si ho večer ať je na druhý den naležený a ztuhlý.

Nejdřív vyložte formu potravinářskou folií.

 

300g malinového BIO džemu Allos nebo jahodového BIO džemu Allos

500g měkkého bio tvarohu ve vaničce

2 balíčky bezlepkových piškotů

400ml smetany mandlové či rýžové bio

3 PL psylia

2 ČL agaru

300-500g čerstvého letního ovoce (jahod, malin, ostružin, borůvek...

...NEBO 200-300g mraženého ovoce

Na posypání koření Síla květů Sonnentor

 

Tvaroh s džemem a se smetanou důkladně promícháme v míse. Ochutnejte a pokud je to na vás málo sladké, oslaďte si to nějakým sirupem. Pokud ho dáte ale víc než 2 PL přidejte pak i psylia. Jestli chcete doslazovat třtinovým cukrem, dejte ho rozpustit k agaru: Agar s 200ml vody přivedeme do varu a necháme zchládnout na pokojovou teplotu. Pak přilejeme rozpuštěný agar, přimícháme psylium a pečlivě rozmícháme.

Do formy mezitím naskládáme piškoty po celém dně rovnoměrně vedle sebe. Na piškoty navrstvíme půl množství ovoce a na ni tvarohovou směs, kterou opět poklademe piškoty a opakujeme - dáme zbytek ovoce a vše potřeme druhou půlkou tvarohu.

Dáme přes noc vychladit a druhý den dozdobíme květy, ovocem, čím chceme.

Inspirace ode mě s květy barvínku:


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

MDFmM