DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 25Kč případné doběrečné
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - objednávka do 2.500Kč
ZDARMA nad 2.500Kč
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
29Kč - objednávka do 1000Kč
ZDARMA nad 1.000Kč
Osobní odběr Jana Babáka 11, Brno
ZDARMA při objednávce nad 600Kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»
MALINOVÝ POHÁR - bez lepku, cukru, vajec a mléka

Na maliny jsem dostala chuť hlavně já, přiznávám :) Ale dětem to vůůůbec nevadilo!!! Hrnuly se na poháry jako kdyby to byla cena za vyhraný běžecký závod ;-)

 

Potřebujeme:

2 hrsti malin (v této zimní roční době mražených, ale čerstvé budou v létě lepší)

1 zarovnaná čajová lžička agaru

0,5 l vody

agáve sirup BIO

100g BIO jáhel v suchém stavu

rýžový sirup BIO / javorový sirup BIO / jablečný koncentrát BIO na dochucení jáhel

sůl mořská

400ml vody

 

Nejdřív jsem si dala uvařit propláchnuté jáhly s vodou (400ml). Od bodu varu jsem je nechala vařit 20min bez míchání, nepřipalují se. Vzniklou teplou kaši jsem rozmixovala a dostadila javorovým sirupem. Je na vás, jak sladký krém chcete mít.

Agar jsem rozmíchala v druhém malém hrnci s vodou (0,5 l), zamíchala lžíci malin (obarví vodu na červeno), vše jsem pak přivedla k varu. Povařila jsem 5 minut, vypnula a pak vmíchala agávový sirup s malinami.

Do sklenic jsem nejdřív nalila malou naběračku ještě horké malinové tekutiny, pak lžící nabírala jáhlový krém a různě ho plcala dovnitř, tvořilo to zajímavé tvary, jak sami můžete vidět. Dejte sklenice pak vychladit a vydržte to pokušení :)

Byla to mňamka, když jsme po chvilce mlsání viděli na dno sklenice, posteskli jsme si, že toho mohlo být víc :-D

 

Recept byl inspirován knihou Biokuchařka od Hanky Zemanové.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

MTkwZjMwZG