DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 25Kč případné doběrečné
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - objednávka do 2.500Kč
ZDARMA nad 2.500Kč
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
29Kč - objednávka do 1000Kč
ZDARMA nad 1.000Kč
Osobní odběr Jana Babáka 11, Brno
ZDARMA při objednávce nad 600Kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»
KROKETY S MUNGOVOU OMÁČKOU A SALÁTEM

 

BEZLEPKOVÝ VEGANSKÝ RECEPT (BEZ VAJEC, BEZ CUKRU, BEZ MLÉKA) + RAW SALÁT!

 

Usměvavé tváře máme rádi my i naše děti :) Zkuste to, u nás se z tohoto pokusu, jak si "rozesmát" jídlo, stal oblíbený recept.

 

Potřebujeme:

zbytky uvařené BIO rýže nebo BIO jáhel, nejlépe obojího

kukuřičnou strouhanku BIO

sůl

kokosový olej na smažení

mungo BIO

sojovou omáčku Tamari

řepa vodnice

balíček BIO tofu natural

1 střední petržel

hrst květáku

petrželka

kolečko zázvoru

 

Nejdříve si uvaříme mungo, pokud nemáme z předchozího dne uvařeno. Namočíme ho aspoň na 5h, vaříme v obyčejném hrnci od varu cca 25-35min, hlídáme, kdy začne měknout. Pokud pracujeme již s uvařenými fazolkami mungo, práce je jednodušší, dáme je jen do hrnce se zbytkem vody z vaření, nakrájíme k tomu vodnici na kostičky a vaříme od bodu varu 15minut, ke konci zakápneme tamari (chuť hlídáme dle množství jídla).

Krokety si připravíme jednoduše tak, že smícháme bezlepkové uvařené obiloviny (nebo máme jen jeden druh, to úplně stačí, ale příště jiná kombinace bude zase trochu jinak chutnat a nebudete tak jíst pořád to stejné dokola :) ) s nastrouhaným bílým tofu, prohněteme rukou až máme kompaktní těsto a z toho pak spolu s dětmi tvoříme malé kuličky, které jsme my splácli na placičky, aby se nám lépe smažili na pánvi. Tyto pak obalíme ve strouhance a klademe na rozehřátou pánev s olejem. Smažíme na středním ohni do zlatova z obou stran.

A mezitím, co se smaží krokety a vaří mungo omáčka, připravíme salát jednoduše tak, že očistíme petržel, omyjeme květák, obojí dáme do sekáčku (chopper s S nožem), přidáme kousíček zázvoru a 2 lžíce petrželky a rozmixujeme na drobné kousíčky, vypadá to jako drobky, ale chutná to báječně :)


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

MTMzMmVl