DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč
zdarma nad 4000kč
+ 25Kč případné doběrečné
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - jakákoliv objednávka 
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
zdarma - objednávka nad 500kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»
TŘÍBAREVNÝ DORT

 

Mmmmmm dostala jsem takový nápad :) Dcerka chtěla něco péct a mě se do pečení nechtělo - tak jsme vymyslely tento tříbarevný nepečený dort, mimochodem, je famózní!!!

 

Na malou dortovou formu potřebujeme:

polenta BIO

1 lžíce arašídového másla/krému

8 kapek stévie

jablkohruškový koncentrát individuálně dle chuti

3 lžíce kokosu strouhaného

hrst rozinek BIO

2 lžíce nepraženého kakaa

rýžový sirup dle chuti

1 vrchovatá lžička agaru

ovoce - my jsme vybraly červený rybíz z mražáku a čerstvou hrušku (přirzeně to ještě osladí)

 

Jak to celé vzniklo?

Nejdřív jsem si uvedla do varu 600ml vody a v mírné varu přisypávala postupně polentu, pečlivě jsem ji hned rozmíchávala, aby se netvořily hrudky. Pokud použijete polentu BIO 1 minuta od Country Life, máte za minutu uvařeno, já jsem ji nechala na mírné teplotě stát 3 minutky.

Pak jsem hmotu rozdělila na půl - to, co zůstalo v hrnci, jsem smíchala se lžící arašídového másla, rozinkami a rýžovým sirupem (ochutnejte to a oslaďte si to podle sebe - jen tam toho zase nedávejte hrnek, ať vám polenta ztuhne), dala do dortové formy a uhladila.

V misce jsem do druhé poloviny uvařené polenty přidala 3 lžíce kokosu, 2 lžíce kakaa, 8 kapek stévie a trochu jablkohruškového koncentrátu, promíchala a natřela do formy na již nachystanou první vrstvu "žluté" polenty.

Pak jsem na to nakrájela okrájenou hrušku (až budete přelívat polevu, ona trochu vyplave a něco bude nahoře, něco pak dole na těstě, takové zajímavé to bude :)

Polevu jsem uvařila tak, že jsem smíchala 300ml vody s cca 2 hrstmi rybízu a 1/3 šálku jablkohruškového koncentrátu, uvedla vše do varu a pak přidala ve studené vodě rozmíchanou vrchovatou lžičkou agaru, opět uvedla do varu a chvilku povařila. Pak jsem nechala chvilku zchládnout a nalila do formy.

 

Nechte celé vychladit a pochutnejte si :) Dcerka si opravdu pochutnala a nemohla se celou dobu, co ho jedla, rozhodnout, která ta část z těch 3 je nejlepší, po každém soustu měnila názor :-D což mluví za vše...

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

YjFkMGVjNz