DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 25Kč případné doběrečné
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - objednávka do 2.500Kč
ZDARMA nad 2.500Kč
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
29Kč - objednávka do 1000Kč
ZDARMA nad 1.000Kč
Osobní odběr Jana Babáka 11, Brno
ZDARMA při objednávce nad 600Kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»
RAW KOLÁČKY

Koláčky mají korpus a polevu. Na tento recept potřebujete zapnout buď sušičku na ovoce nebo troubu na 40°C.

Potřebujeme:

  • drť z výroby makového mléka

(makové mléko připravíme opravdu jednoduše tak, že večer zalijeme 100g máku vodou, ráno přecedíme, dáme do mixéru, přilejeme 1 litr vody, mixujeme cca 3min a pak přecedíme přes plátýnko. A tuto drť právě nevyhodíme, ale použijeme na výrobu tohoto opravdu luxusního dezertu!!!)

  • 8 přes noc namočených fíků
  • 1 PL medu
  • trochu makového mléka (ať se to lépe rozmixuje)

- tyto suroviny spolu rozmixujeme.

Na závěr do rozmixované hmoty přidáme cca 30 kuliček rybízu a naneseme na pečící papír - já jsem se rozhodla pro malé koláčky, vy můžete udělat i velké kolo na dort, záleží na fantazii :) Dáme buď do sušičky nebo trouby sušit na 40°C na 6 hodin, nedávejte vyšší teplotu ať si za chováte všechny enzymy.

 

Až bude hotovo - připravíme si POLEVU:

  • 10 namočených meruněk
  • 100g namočeného slunečnicového semínka - pěkně se to mixuje a nastartují se enzymatické procesy, což činí semínka či oříšky stravitelnějšími

Pokud bude směs hutná, dejte trochu vody ať se to lépe mixuje, ale nelijte tam toho moc, ať vám to stačí během dalších 2 hodin trochu proschnout - ano, další krok je polevu nanést na korpusy a šup s nimi opět do sušičky ještě na 2 hodinky.

 

Po 2 hodinách je hotovo, nastrouhejte si jablíčko na hrubo a posypejte to s ním, je to úžasné na pohled i pro chuťové jazýčkové pohárky!!!!

Opravdové nebe !!!

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

OWE4YjJjYW