DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč
ZDARMA nad 4000Kč
+ 25Kč případné doběrečné
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - objednávka do 2.500Kč
ZDARMA nad 2.500Kč
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
29Kč - objednávka do 1000Kč
ZDARMA nad 1.000Kč
Osobní odběr Jana Babáka 11, Brno
ZDARMA při objednávce nad 600Kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»
MÜSLI

 

Recept je bez mléka, cukru a vajec

 

Připravíme si (množství na velký plech):

500g jemných ovesných vloček BIO

400g sladěnky

3 lžíce slunečnicového panenského BIO oleje

500g slunečnicového semínka

100g kokosu BIO (pokud ho vynecháme, bude müsli měkčí a víc se bude rozpadat, takže místo toho přidejte třeba sezam)

250g rozinek BIO

100g sušeného ovoce (střídám to a jednou dám sušené švestky, příště zase goji nebo sušené BIO meruňky, brusinky, můžete samozřejmě i kombinovat, fantazii meze nekladu :) )

 

Postup:

Vločky lehce na sucho opražíme na pánvi, až začnou vonět. Slunečnicové semínko propláchneme, cedníkem okapeme a rozprostřeme na plech na pečící papír, na kterém je prosušíme v troubě při 180°C  až začnou zlátnout. Mezitím si vymažeme plech na který budeme nakonec hmotu uťapkávat. Do velkého hrnce dáme olej, a zahřejeme a přidáme sladěnku, zpěníme a hned přidáváme ingredience: vločky (mícháme, pořád mícháme...), slunečnice, kokos, ovoce. Pořádně promícháme, už to jde ztuha, ale snažíme se co nejvíc to promíchat, aby slad rovnoměrně na plechu vše slepil, až to vychládne. Po promíchání vyklopíme na vymazaný plech a rukama opláchnutýma ve studené vodě silou uťapkáme do rovnoměrné vrstvy. Necháme vychládnout a ostrým nožem krájíme na různé tvary (jde to ztuha, tak to přenechte manželům ;-) ).

Výhodou této svačinky je, že uchovávaná v chladu vydrží dlouho. Já ji mám na plechu v komoře bez zakrytí i 3 týdny - tedy málokdy tak dlouho ta dobrota vydrží, chodíme zobat všichni a rádi :)

A je vždy po ruce, na cesty i doma, nemusíme pořád každý den něco chystat a máme pro děti zdravou, chutnou a lásky-plnou svačinku :)

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

NDAzOWQ1Mj