DOPRAVNÉ (vč. DPH)

DPD (kurýrní společnost)
89Kč - objednávka do 1500Kč 
59Kč - objednávka nad 1500Kč 
+ 25Kč případné doběrečné 
289Kč - objednávka na Slovensko
(do 15kg při platbě předem) 
www.zasilkovna.cz (do 5kg)
59Kč - objednávka v ČR
99Kč - objednávka na Slovensko 
Rozvoz Brno
49Kč - jakákoliv objednávka 
Rozvoz Pozořice, Hostěnice a okolí
zdarma - objednávka nad 500kč

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Eliška Minaříková
Hostěnice 258, Mokrá 664 04
Sklad: Jana Babáka 11, Brno 612 00
tel: +420 725 792 882
info@biolevel.cz
IČO 88567869
DIČ CZ8358254267

»

HRUŠKOVÉ  ŘEZY

 

Připravíme si:

1 sklenička (malý hrnek) jáhel

1/3 skleničky rozinek BIO

1 sklenička namletých vlašských ořechů

3 lžíce kukuřičné strouhanky

1/3 skleničky slunečnicového panenského oleje

1/2 čajové lžičky kypřícího prášku bez fosfátů

1/2 čajové lžičky karobu

400g Sojade bílý

600ml jablečnohruškové šťávy

agar 10g

hrušky

 

Jáhly s rozinkami povaříme v poměru s vodou 1:3 cca 20minut na mírném plameni od bodu varu. Po uvaření nalijeme na plech vyložený pečícím papírem, naskládáme hrušky nakrájené na osminky, lehce zatlačíme do těsta a dáme zapéct na 30min při 180°C. Mezitím si velký sójový jogurt nalijeme do hrnce, přidáme šťávu jablečnohruškovou a přivedeme k varu, vlijeme v trošce vody rozmíchaný agar a chvilku povaříme. Necháme trochu zchládnout a pak polejeme celý upečený korpus z jáhel a hrušek. Necháme utuhnout,

krájíme a mlaskáme :)

 

 

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

 

OTUyNz