*Mouka jáhlová 250g, Adveni (MDT 06.03.2022)

Kód: X4050
35 Kč –23 %
vyr 1596jahlova mouka
35 Kč –23 % 27 Kč 23,48 Kč bez DPH 10,80 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
8.7.2022

Detailní informace

Detailní popis produktu

MLÝNSKÝ VÝROBEK Z PROSA SETÉHO

TIPY K POUŽITÍ:

Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Všestranná mouka vhodná:

  • pro sladké i slané pečení
  • na zahušťování polévek a omáček

Jáhlovou mouku přidejte k běžné mouce v množství nejvýše 25 %.

 

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

RECEPT NA BUBLANINU

Všechny mouky důkladně promícháme. Šest lžic této směsi promícháme s cukrem a rostlinným tukem a vypracujeme drobenku.

Do zbývající moučné směsi vmícháme xanthan, prášek do pečiva, cukr, olej a mléko nebo vodu. Krátce prošleháme ručním šlehačem a připravíme ne příliš husté těsto. To rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem. Poklademe drobně pokrájeným ovocem a posypeme připravenou drobenkou. Pečeme při 170 °C asi 25–30 minut. Po upečení koláč vyndáme na mřížku, aby se odspodu nezapařil.

Poznámka

Množství tekutiny do těsta záleží na savosti jednotlivých mouk, je dobré přidávat tekutinu postupně. Použila jsem směs angreštu, rybízu, meruněk a letních jablek. Pokud je ovoce hodně kyselé, můžete přidat víc cukru do drobenky. Doba pečení záleží na troubě a na šťavnatosti ovoce.

Zdroj:www.receptyadveni.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ: MDT=minimální datum trvanlivosti
Hmotnost: 0.26 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení